Обратно към блога

Блог

ЗA НАС, ЗА БЛОГА И ЗА НЕЩАТА ОТ ЖИВОТА

18.11.2010

Скъпи гости, драги приятели,

 

слънцето започна неусетно да се настанява в домовете ни и да ни съблазнява с топлите си лъчи. Какъв по-добър начин да се насладим на приятното време от това да помислим за нашата лятна почивка. Тази година хотел Луксор ще бъде на Ваше разположение още от 20-ти май. Така че още през майските празници ще може да отдъхнете от забързаното Ви ежедневие на едно наистина спокойно и уютно местенце като хотел Луксор. Би било удоволствие за нас да бъдете наши гости!

 

Тъй като искаме да бъде открити към Вас,  и винаги да Ви информираме какво се случва с Нас, с нашия хотел и с китното селце Лозенец, създадохме този блог. В него ще описваме нашите промоции, ще предлагаме нови и интересни идеи и ще коментираме нашите услуги. Ще се опитаме да Ви бъдем полезни като Ви даваме съвети за всичко за Вашата почивка - от приготвянето на багажа до опъването на хавлията на плажа. Ще Ви информираме за най-добрите местенца в село Лозенец - какво непременно трябва да посетите и какво може да пропуснете. В блога ни ще намирате винаги актуална информация за всичко, което се случва в Лозенец - от откриването на By The Way до ежедневните промоции в другите барчета. За Ваше удобство създадохме профил на хотел Луксор във Facebook и Twitter, така че лесно да можете да следите новостите в с. Лозенец. Единственото, което трябва да направите е да ни "последвате".

 

Навярно си задавате въпроса кои сме ние? Отговорът е кратък: Ние сме един страхотен, сплотен екип. Създаването на този слънчев и архитектурно уникален хотел се дължи на дългогодишния ни опит в строителството. Създавайки ЛУКСОР, ние искахме да направим нещо, което се откроява от многобройните блокове по цялото ни Черноморие.... и мисля че успяхме. Положителните мненията и коментари на нашите гости за архитектурата и визията на хотел Луксор са страхотна оценка за нашия труд. Но с ръка на сърцето може да кажем, че най-много похвали от гости през изминалата година получихме за вкусните ястия в нашия ресторант, които наистина са на много ниски цени. Тези многобройни похвали се дължат първо на нашето старание във всичко, което вършим и второ на нашия дългогодишен опит в ресторантьорството. Вече над десет години сме ангажирани в областта на гастрономията и спокойно можем да кажем, че сме научили формулата за най-добрия ресторант: свежи продукти, приготвени от опитен готвач, аранжирани с много любов, поднесени с огромно желание и разбира се Вашето задоволство като награда за добре свършената работа. Не се притеснявайте да ни посетите, без значение дали сте отседнали в нашия хотел или просто търсите вкусна храна на добри цени, ние ще Ви накараме да се почувствате специално. Доверете ни се! Ние няма да Ви подведем!

Най-важното за нас е, че не спираме да се развиваме и усъвършенстваме с единствената цел да предложим най-доброто на Вас, нашите гости. Бихме се радвали да ни изпращате Вашите съвети, въпроси и идеи на следния и-мейл info@luxor-lozenets.com, така че да продължим да повишаваме качеството на нашите услуги и да угаждаме на Вашите капризи.

Желаем Ви едно незбравимо лято!

Екипът на хотел Луксор